(2011-12-06، 08:37 PM)farshid_r21 نوشته است: با سلام
من تازه یه تیبا خریدم
انصافاً ماشین توپیه، ولی یکی دو مورد مشکل داره
1- در هنگام حرکت یه صدای تق از زیر پا میاد
2 - من هم مشکل صدای صندوق عقب رو دارم.
3- اون طور که من مطالعه کردم از تو مقالات انگلیسی (یادم رقت بگم فارع التحصیل رشته زبان انگلیسی هستم.) سرسیلندر تیبا یه کپی برداری یا استفاده از تکنولوژی سرسیلندر اتومبیلهای آمریکایی دهه 1980 مثلا شورلت نوا است که در اون به جای اسبک از لیفتر هیدرولیکی استفاده شده، تاجایی تو اون مقاله نوشته بود همه سرسیلندر ها زمانی که موتور سرد است تا روغن گرم
شه و فضای خالی مابین لیفتر و سر سوپاپ رو پر کنه 2-3 دقیقه طول میکشه و تا اون زمان حتما صدای سوپاپ خواهد آمد. ولی لازم به ذکره که کیفیت روغن موتور و نوع آن خیلی مهم هستش .
نکته : از تمامی اعضا و مدیریت فروم تشکر می کنم.
اگه کسی مشکل نور کم پشت آمپر تیبا رو داره من میتونم راهشو بهش بگم. خود کارخونه این نور و کم گذاشته و امکان زیاد کردنش هم خیلی راحت و ساده است.
دوست من قبلا من خدمت همه عرض کردم سیستم فیلرگیری در تیبا رو.مطالب شما کاملا درسته به جز مورد اسبک.اسبک در تیبا و تمام موتورهای سوپاپ بالا وجود داره.فقط نوع جریان روغن توی قسمت سوپاپ تفاوت داره با موتورهای معمولی.
این رو هم عرض کنم که مسئله تکنولوژی ماشینهای دهه 80 نیست.ممکنه خیلی از تکنولوژی های که توی اتوموبیلهای امروزی استفاده می شه مربوط به دهه های قبل باشه و فقط تکامل پیدا کرده باشه.در نتیجه این دلیل بر نقص در اتوموبیل نیست.در ضمن سیستم فیلر گیری هیدرولیک مختص ماشین های آمریکائی دهه 80 نیست.
(2011-12-07، 08:04 PM)PH3N0M نوشته است:(2011-12-06، 10:58 PM)arsham59 نوشته است: دوستان ميدونين طراحي آيروديناميك تيبا باعث پايداري بيشتر اين خودرو توسرعتهاي بالاست!
حتي هنگام وزش باد شديد تيبا تو سرعت بالا ميتونه خيلي راحت از پس ال 90 بربياد
مثلا قسمت جلو وسمت راست وچپ كاپوت باعث ميشن باد بصورت منظم خيلي راحت ازبدنه ماشين عبور كنه وهمچنين مثل بال توان باعث ايستايي بيشتر خودرو به هنگام برخورد با وزش باد بشه
فرمایشات کاملا متین
ولی همون دو تا آینه بغل ( که طرح آینه بغل خاور و بنز 808 زدن ) کافیه که به طور کامل آیرودینامیکش رو بهم بزنه
(2011-12-06، 08:42 PM)arsham59 نوشته است: ماهم ورود شمارو تبريك ميگيم واميدواريم بتونيم دركنار شما وساير دوستان نظرات مثبت وسازنده اي رو به تمامي عزيزان تيبا دوست ارائه كنيم
البته تكنولوژي سرسيلندر ودركل حجيم كردن موتور پرايد براي تيبا در مركز تحقيقات موتور آخن آلمان طراحي شده اونم به سفارش مگا موتور درايران
اينكه تكنولوژي مال 1980 هست زياد مطمئن نيستم آلمان هم يه پا موتور سازه واسه خودش ديگه آمريكا هم يه جا پاش تو كاره بعيد ميدونم!!! چون موتور تيبا همون پرايده حجيم شده هست كه بعضي قسمتاش مال ريو وبعضي ديگه پرايديه البته نه همون پرايد بلكه بزرگتر وحجيم تر از اون
دينام تيبا هم نسبت به پرايد بزرگه
آقا من خونم به جوش اومده از دست این موتور تیبا
یکی بیاد جواب منو بده منو قانع بکنه
چرا؟
واقعا چرا موتور پژو 206 که 1368 سی سی حجمشه و 8 سوپاپ هم هست 74 اسب بخار قدرت تولید میکنه ، ولی تیبا با 1497 سی سی و همون 8 سوپاپ 78 -80 اسب ؟؟؟؟؟
آخه یعنی چی ؟
1368 => 74
1497=> 78
چه کسی میتونه این رو توجیه بکنه ؟
به خدا قسم اگر موتور 1323 سی سی پراید رو بدیم تراشکار و حجمش رو بالا ببریم ( همون حدود 1500 ) قدرت موتورش خیلی از این موتور تیبا میره بالاتر .
حرف من نیست هاااااا
از تیونر های پراید بپرسید
از کسایی که موتور B5 و B6 روی پراید میبندن بپرسید
من به طراحی آلمانی موتور شک دارم !![]()
فک کنم پروژه درسی دانشجوهای مکانیک خودرو دانشگاه پیام نور واحد **** بوده !
اون از قدرتش
اون از مصرفش
اونم از محدودیت دور موتر که تا 5.5 بیشتر نمیره بالا !
واقعا دلیلش چیه ؟
کسی میتونه به من کمک کنه ؟
خدمت آقا شاپور عرض کنم که زمانی که شما طراحی یک موتور رو از پایه شروع می کنین دستتون بازه تا تمام فاکتورهای مطرح روز رو تو طراحی موتور لحاظ کنین.مثل قدرت موتور،گشتاور،مصرف سوخت،استانداردهای آلایندگی و......و می تونین با بالانس کردن این فاکتورها با هم یه موتور بهینه طرحی کنین(جوری که به قول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب!)
اما.......زمانی که بحث بهینه سازی یک موتوری هست که موجوده و طراحیش مربوط به 20 سال قبله.....وضعیت کاملا فرق می کنه.....دست شما تا حدودی بسته است.باید موتوری که به صورت پایه ای توش ملزومات کاهش الایندگی تعریف نشده رو با استانداردهای امروز که سخت گیرانه هم هست تطبیق بدین و این یعنی کلی محدودیت.مورد دوم هم تا حدودی مصرف سوخت هست که درجه بعدی اهمیت رو پیدا می کنه.پس طراح اول رو این دو مورد تمرکز می کنه.پس اولین چیزی که ممکنه این وسط فدا بشه بحث قدرت موتوره که ظاهرا تو بهینه سازی موتور پراید و تبدیل اون به موتور 1500 سی سی همین اتفاق رخ داده.در ضمن شما باید به بازار هدف خودرو توجه کنین می شه گفت 90 درصد کسانی که از تیبا استفاده می کنن براشون اینکه 10 اسب بخار قدرتش کمتر یا بیشتر باشه مهم نست یا اگه هست در درجه چندم اهمیته.پس جناب سایپا هم باید به این نکته توجه کنه که همین کار رو کرده.مطمئنا تیبا و امثال اون ماشین های مناسبی برای تیونینگ و تقویت و ....مسائل نیستن.این رو از طراحی شاسی و بدنه می شه فهمید.پس نباید از این جهت به تیبا خرده گرفت.
دوستان برای گزارش مشکلات خودرو تیبا تون به لینک زیر سر بزنین ، فرم رو پر کنین تا از مگاموتور باهاتون تماس بگیرن.لطفا برای صیانت از حقوق خودتون و دیگران حتما این کار رو انجام بدین.
http://www.megamotor.ir/HomePage.aspx?la...4960&mid=0
http://www.megamotor.ir/HomePage.aspx?la...4960&mid=0