(2011-12-06، 10:39 PM)siva_007 نوشته است: روعن رو الف 10w40 و واسکازین رو ادینول 75ٌw90 بریزم درسته؟
بله همین طوره .... البته اگر خودرو رو تازه گرفتین فعلا اگر واسکازینو عوض نکردید هم نکردید ...
تا جرم و موارد آشغال و براده های مربوط به نو بودن گریبوکس گرفته و سپس تخلیه شود ...
من الان به امید خدا تو همین هفته واسکازین 75w90 ادینول رو که قبلا تصویر و مشخصاتش رو عرض کردم رو حتما استفاده میکنم و نتیجه و تغییراتش رو به صورت دقیق براتون خواهم گفت....
نقدا چیزی که الان حس میکنم اینه که در سرمای شدید اول صبح و اخر شب که راحت چند درجه زیر صفر هست تعویض دنده مقداری سفت تر هست و باعث میشه که در اول صبح و هنگام مراجعه به محل کار مقداری رو نرم و به منظور گرم شدن موتور و گریبوکس با احتیاط بیشتری حرکت کنم و تعویض دنده انجام بدم ...
مطمدنم این مورد به خاطر کیفیت واسکازین استفاده شده هست بی تردید ...
چیزی که در سرمای شدید نمیتونه عیار و کیفیت قبلیش رو نشون بده ....
2 حالت داره ....
یا ادینول که کیفیت مطلوبی داره رو جایگزین میکنم و روند مطلوب و این مساله به نحو محسوسی بهبود پیدا میکنه که مشخص میشه مشکل از کیفیت واسکازین خود ماشین بوده که اگر این بود بهتون خواهم گفت....
مورد دوم اینه که تغییر محسوسی نمیکنه و نشون میده مقداری این درجه 75w90 میشه گفت برای مناطق زیاد سرد میتونه سنگین باشه .... که بعد راه حلش رو خواهم گفت
به هر حال اگه چند روز دوستان منتظر باشن من خودم آب پاکی رو رو دستتون میریزم و خودم کامل تست میکنم این مساله رو ...
----------------
در مورد واسکازین دوستان فرمایش آرشام عزیز درسته اما بذارین من این مورد رو خودم تست کنم ....
اگر جواب مثبت بود و از هر نظر چه از گرما و چه در سرما کیفیت و امتحان خودشو به صورت قبولی پس داد اون وقت این مورد بی شک و تردید بهترین گزینه خواهد بود
چون هم در عمل خودشو در شرایط بد ثابت کرده ....هم در تئوری و پیشنهاد کمپانی همون چیزیه که شرکت پیشنهاد داده منتها با کیفیت بسیار بهتر ازون چیزی که کمپانی داره میریزه ...
اگه جوابش اوکی بود من اگه برای دوستی که در شهرستان بود و مشکل داشت و این حرفا تا جایی که بتونم با این نمایندگیش صحبت میکنم که برا ارسال برا اون افراد هم اگه خواستن اذیت نکنه و آدرس و شماره تماسش رو هم بهتون خواهم داد و اگر کاری از دست خودم هم بر اومد هرچند خودم با هزار زحمت برام فرستاد اما مطمئن باشین از هیچ موردی دریغ نخواهم کرد ...