موضوعها: 0
اعتبار:
8
تشکرها : 5869
( 321 تشکر در 42 ارسال )
2019-08-10، 07:20 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2019-08-10، 07:57 PM، توسط Amir_Tiba.)
سلام
خدا قوت به آقا NAVID که چندین سال است که تیباداران رو راهنمایی و کمک میکند.
ماشین من خود به خود گاز میخوره و دور موتور تا 2 میره و میمونه. سیم گاز رو چک کردم ، گیر نکرده.
گفتم شاید از استپر باشه؟!
خواستم استپر رو باز کنم دیدم زیر فیلتر هواست.
حالا میخواستم محفظه فیلتر هوا رو باز کنم، ولی نمیدونم چجوری باز میشه.
کسی میدونه محفطه هوا چجوری باز میشه؟
استپر پراید به تیبا میخوره؟
ممنونم
موضوعها: 37
اعتبار:
485
تشکرها : 26523
( 87062 تشکر در 15580 ارسال )
سلام به شما امیرجان عزیز
قربان شما دوست خوب
عرض کنم ممکنه استپر باشه ممکنه سنسوری موردی داره. در کل یه دیاگ بخوره ماشین بد نیست.
ولی برا محفظه فیلتر اون فشاری هست. یعنی اون شیلنگش رو ازاد کردین فشاری هست برداشته میشه از سر جاش
اعتبار:
0
تشکرها : 1
( 0 تشکر در 0 ارسال )
سلام تازگی تیبا دوگانه مدل ۹۶ گرفتم. چندتا مشکل داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
۱، صدای تقه از کمک جلو سمت شاگرد وقتی با سرعت روی سرعت گیر رد بشی، البته این صدا وقتی ماشین سنگین باشه و پر از سرنشین باشه ایجاد نمیشه و فقط وقتی ماشین خالی و سبک هست میاد،مثل اینکه کمک قوی باشه
۲، مصرف سوختش خیلی زیاده داخل شهر با کولر حدود ۸۰ تا ۹۰ کیلومتر و بدون کولر هم همین حدود یک باک گاز مصرف میکنه . در ضمن سنسور اکسیژن هم مشکل داره . خواستم بدونم اگر تعویض کنم چقدر تاثیر داره؟ و چه مارکی خوبه بگیرم
۳، لنت خوب معرفی کنید با قیمت مناسب .چندتا مارک استفاده کردم صدا میداد . (لنت ریو میخوره)
۴، مارک صفحه کلاچ خوب هم معرفی کنید چون صفخه هم ضعیف هست
ممنون
موضوعها: 37
اعتبار:
485
تشکرها : 26523
( 87062 تشکر در 15580 ارسال )
سلام دوست عزیز
در مورد موارد ابتدایی تااپیک های مربوط رو یه سرچ بکنین توی بخش راهکار توضیحات هست
در مورد لنت فقط با توجه به کیفیت موارد کپی و موارد مختلفی که الاان تو بازار هست چون مورد تست شده داشتیم و برای دوستان زیادی اخیرا ارسال شده بود و راضی بودن گفتم بهتون بگم که توی فروشگاه پدال یه مورد لنت سرامیکی باکیفیتی ما از واردکننده تهیه کرده بودیم و برای دوستان زیادی ارسال کردیم که از نظر کیفیت و ترمزگیری و نرمی و همین طور دوام باکیفیت و خوب بود. یه زمانی گلد اصلی فقط کار میکردیم ولی به دلیل مشکلات وارداتی الان اصلا اصلش نیست. اما اینی که بعد کلی پیگیری گرفتیم بنا به صحبت همون واردکننده و همین طور دوستانی که نصب کردن اگر از نظر دوام و کیفیتی ازون بالاتر نباشه کمتر نبوده. البته خوب قیمتش هم مشابه همونه و جزو لنتای سرامد بوده.
درخواست داشتین توی فروشگاه پدال درخواست بدید اطلاع داده میشه الان حضور ذهن ندارم. برای صفحه کلاجم بسته به زمانش دااره که چه موردی موجود باشه. معمولا برندای کره ای اصلی مطمئن ... نه کپی هاشون . بهترین هستن . ولی بازار از مواردی که تقلابی هستن هم پر هست. در کل بسته به زمانش داره . ما توی پدال که تهیه میکردیم که با واردکننده هر بار صحبت میکنیم و هر کدوم کیفیتش رو امتحانش رو پس داده بود تهیه میکردیم.
اعتبار:
0
تشکرها : 21
( 8 تشکر در 8 ارسال )
با درود و ارج
تیبای من مدل 95 هست و ضبطش کروز cd3612/14 هیت (از اینا که ورودی 3.5 نداره)
دیشب اتفاقی زمانی که میخواستم پنل ضبط رو خاموش کنم زدمو حالت Loud رو فعال کردم. صدا خیلی خوب شد. پس از اون هر چی دکمه ترکیبی زدم نشد دوباره بیارمش. روشی هم که دوستمون گفتن جواب نمیده.
چطوری دوباره حالت Loud و اکولایزر رو بیارم؟