(۱۳۹۰-۶-۱۶ ۰۷:۴۲ صبح)TIBA_ALI نوشته شده توسط: شاپور جان چرا انقدر ماشین شما مشکل داره؟؟؟؟
ثبت نامی بودین یا تحوبل فوری؟
اون از داشبورد ماشین.بعد دستگیره کاپوت.حالا کولر و گیربکس!!!
با ماشین بد میری یا ماشین با شما بد تا میکنه؟
اگر ماشین تحویل فوری گرفتی احتمالا از محل امانی بوده و یه جورایی سرتون کلاه گذاشتن که میشه شکایت کرد و یه حال اساسی بهشون داد.
نمیدونم والا چی بگم.اما از حوصله و صبر شما خوشم میاد .با این همه مشکل ماشین رو دوست دارید و طرفدارش هستید.
من اگر جای شما بودم با این همه مشکل تا حالا با ماشین رفته بودم تو در نمایندگی.
کاری کمکی اگر خواستید بگید
موفق باشید
من تحویل فوری گرفتم علی جان
امانی به چه معنی هست ؟
چجوری میتونم شکایت کنم ؟
ماشین خیلی ماشین خوبیه
ولی من چون قبلا شوفری میکردم کوچکترین صداها برام مهمه
حالا اگه آدم زیاد هم حساس نشه مهم نیست ولی صدای گیربکسی که زوزه میکشه رو نمیشه تحمل کرد

من قبل از این پراید داشتم
ماشینمم که فروخته بودم ریو داداشم دستم بود
اینو از ریو بیشتر میپسندم
واقعا ماشین عالی ایه
شما همه چیشو بذار کنار فقط کیفیت سواریش 11.7 میلیون میارزه !!!
(۱۳۹۰-۶-۱۶ ۱۰:۰۱ صبح)farzad irani نوشته شده توسط: آقا شاپورسلام.
من سعی میکنم اطلاعات خودم رو اینجا بنویسم که دیگران استفاده کنند و خودمم از اطلاعات دیگران استفاده میکنم
کاش شما هم تجربیاتت رو در مورد نمایندگیها مینوشتی تا قبل از اینکه اقدام کنیم متوجه باشیم.
امروز صبح رفتم نمایندگی یادگار و تیبا رو تحویل دادم برا بازدید فنی،صدای تسمه در تعویض دنده هنگام گرفتن کولر و صدای تق تق از جلو در دست انداز، سایر موارد رو گفت توی سرویس اولیه مطرح کنم(بالای 4000)
نمیدونم منظورتون از آقای سیبیلو همونه که دم در میایسته و پذیرش میکنه یا نه؟آدم مودبی بود.
دیر گفتی ولی اگه اطلاعاتی از نمایندگی یادگار داری بگو استفاده کنیم
در مورد خبر افزایش قیمت،فکر نمیکنم شامل تیبا بشه چون در موردش سایپا درخواستی نداشته. ریو در بازار به 15.3 رسیده و تندر فول به 15.9 در مورد 206 هم که اصلا بحثشو نکن ! اونایی که میخرند با این قیمتا و تیبا نمیخرند،چند تخته شون کمه
والا من هم تازه دیشب ماشینو تحویل گرفتم ولی از این به بعد حتما
من به نمایندگی یادگار گفتم درهارو رگلاژ کنن که با هزینه شخصی من انجام شد درهای عقب خوب بسته میشه
دقیقا همون آقایی هست که پذیرش میکنه
اینا همه چیو از سرشون باز میکنن
باید وایسی بهشون گیر بدی
شگردشون هم اینه که ماشینتو صبح تعمیر میکنن ولی فاکتورشو ساعت 5 بعد از ظهر میزنن. و میگن ما تا 5.5 هستیم میتونید بیاید ماسین رو ببرید !!!
بعدشم که به هزار جور زحمت و دادن کرایه آژانس 8000 تومنی میرسی اونجا ، میبینی ایراداش بر طرف نشده !! و بهت میگن : الان که تعمیرکارا رفتن ! اگه میخوای بذار ماشینت بمونه تا فردا
ببینیم چی میشه !
شما کلی پول دادی رسیدی به اونجا، یه مقدار پول تعمیرات شخصیشو ازت میگیرن , بعدش حساب میکنی که دوباره باید برگردی خونت با پای پیاده ، یه درصد هم فکرمیکنی که خدای ناکرده شب ممکنه ماشین نیازت بشه ، در نتیجه بیخیال میشی و ماشینتو میگیری !!
اگه پراید رو برده باشید تو این تعمیرگاه مجازیها حتما شنیدید که تا عیب رو میگید طرف میگه پرایده دیگه !!!!
اینا هنوز عادت نکردن برای تیبا این جمله رو به کار ببرن وگرنه بهت قول میدم که این حرفو میزنن
توی نمایندگی یادگار که بردم من ماشینم مصرفش نسبتا بالا بود . اون رو هم توی ایرادها گفته بودم . ماشین رو دستکاری کردند . مصرف سوختم خیلی اومده پایین ولی موتور صداش زیاد شده ( مثل تیباهای سری اول که صداشون زیاد بود )
حالا من رو فرستادن برای تعمیرگاه مرکزی 1 تهرانپارس
میگن فقط اونجا قطعات تیبا دارن!!
شما سعی کن نذاری پاسکاریت کنن و بگو من گفتم تعمیر کنین ، باید تعمیر کنین و تحویلم بدین
فعلا این هفته و هفته دیگه وقت ندارم برم تعمیرگاه وگرنه میبردم گیربکسشو ببینن چشه