زمان کنونی: ۱۳۹۱-۲-۳۰, ۰۴:۴۱ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

L90 E2 یا 206 SD v8

نظرسنجی: L90 E2 یا 206 SD v8 ??
L90 E2
206 SD v8
[نمایش نتایج]
توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران میتوانند گزینه انتخابی شما را مشاهده کنند.
ارسال موضوع  ارسال پاسخ   
  • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:

L90 E2 یا 206 SD v8
نویسنده پیام
BestDay آفلاین
کاربر عضو
**

اعتبار: 0
سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
Star L90 E2 یا 206 SD v8
با سلام . روزبه هستم.
من الان یه ماهه که میخوام ماشین بگیرم. بین 3 تا ماشین موندم: (به شدت ماشین نگه دار هستم ، دنبال بهترینم)

L90 E2
Rio
206 SD v8

که Rio حذف شد و موندم بین L90 E2 و 206 SD v8
جان من ، کسایی که تجربه دارن و میتونن قاطعانه نظر بدن ، بیان بگن کدوم بهتره؟ با توجه به تغییرات مهر سال 90.

درصدد خریدن هستم.آماده ی آماده. همه چیز مثل موتور و تجهیزات و کیفیت قطعات رو مقایسه کنین. و شرکت سازنده ی بهتر بین پارس خودرو و ایران خودرو برای L90

L90 E2 Exclamation 206 SD v8

با تشکر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰-۷-۳ ۰۳:۲۶ عصر، توسط BestDay.)
۱۳۹۰-۷-۳ ۰۳:۱۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
admin آفلاین
مدیر سایت

اعتبار: 1
سپاس ها 299
سپاس شده 79 بار در 7 ارسال
ارسال: #2
RE: L90 E2 یا 206 SD v8
قیمت این خودروهایی که فرمودید با هم تفاوت زیادی دارند. مثلا برای V8 دو سه میلیون باید بیشتر از L90 پرداخت کنید.
دوم نوع استفاده و نیازهای شماست. مجرد یا متاهلید؟ (با توجه به فضای بیشتر برنده تندر است) بیشتر در داخل شهر و ترافیک هستید یا به مسافرت و جاده می روید؟ ظاهر ماشین چقدر اهمیت دارد؟ آپشنها چقدر برایتان مهم است؟ (برنده همانطور که می دانید 206 با آپشنها و امکانات خوب مثلا تهویه اتوماتیک)
بزرگترین عیب 206 فضای محدود سرنشینان عقب و بزرگترین عیب تندر، طراحی ظاهری آن است.
از آنجا که کیفیت و مشخصات فنی این دو خودرو بسیار نزدیک به هم هست، سلیقه نقش تعیین کننده ای در انتخاب شما خواهد داشت.
در نهایت هر کدام را که انتخاب کنید، یکی از بهترین خودروهای موجود زیر 20 میلیون داخل ایران را مالک خواهید شد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰-۷-۷ ۰۹:۰۸ صبح، توسط admin.)
۱۳۹۰-۷-۷ ۰۹:۰۵ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط AliMoh ، BestDay ، Ehsan Sadeghi ، moje tiba ، rezahabibi99
BestDay آفلاین
کاربر عضو
**

سپاس ها 1
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #3
خیلی ممنونم. تصمیمم رو گرفتم.
به خاطر افتی که 206 و ایران خودرو کردن ، میرم سمت L90 ایشا... که میمونه برام. فقط یه مسئله هست که این ماشین که میخوام از پارس خودرو بگیرم ، الان فعلاً تولید نمیشه. باید صبر کرد تا وارد بشه قطعاتش.
Thanks
۱۳۹۰-۷-۱۴ ۱۰:۰۲ عصر
Ehsan Sadeghi آفلاین
Account not Activated

سپاس ها 7
سپاس شده 23 بار در 9 ارسال
ارسال: #4
سلام به نظر من که l90 داشتم تیپ فول و 206 sd هم سوار شدم قطعا میگم اگه ظاهر واست مهمه 206 اگه نرمی و یک خودروی باکیفیت تندر 90 چون شتابش فوق العادست
۱۳۹۰-۱۱-۷ ۰۱:۵۴ صبح
 سپاس شده توسط mk8mk
mk8mk آفلاین
مسعود

اعتبار: 8
سپاس ها 1068
سپاس شده 1190 بار در 315 ارسال
ارسال: #5
100 درصد ال نود دوست من.گمون نمی کنم آپشنهای پژو 206 آش دهن سوزی باشه که باعث بشه نرمی پرشتابی و لذت رانندگی ال نود رو از دست بدین.ضمن اینکه افت قیمت کمی هم داره و استهلاک پائین.نقطه ضعف ال نود یه غیر از طراحی ظاهری صندلی های بی کیفیت و نا مناسبش هست که شما می تونی با خرج مبلغی اون رو با صندلی های مناسب جایگزین کنی.

دوستان برای گزارش مشکلات خودرو تیبا تون به لینک زیر سر بزنین ، فرم رو پر کنین و مشکلاتتون رو اعلام کنین تا از سایپا باهاتون تماس بگیرن.لطفا برای صیانت از حقوق خودتون و دیگران حتما این کار رو انجام بدین.
http://www.megamotor.ir/HomePage.aspx?la...4960&mid=0
۱۳۹۰-۱۱-۸ ۱۲:۱۳ عصر
 سپاس شده توسط admin
vahida آفلاین
Top Gear
**

سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
ارسال: #6
به عنوان کسی که ۲۰۶ سدان وی ۸ دارم باید عرض کنم که این خودرو نه یک خودرو خانوادگیست و نه یک خودروی جوان پسند. فقط جهت پر کردن خلا تولیدات ایران خودرو تولید شده است. این موضوع زمانی مشخص میشود که بخواهید به مسافرت بروید . سرنشینان عقب در یک فضای تنگ و نامناسب قرار میگیرند ٍ قطعا دچار زانو درد میشوند و کوچکترین لذتی از مناظر سفر نخواهند برد. این موضوع زمانی آزاردهنده میشود که در مرکز شهر جای پارک یک خودروی هاچ بک باشد و شما با حسرت از کنار آن بگذرید. نتیجه گیری کلی اینکه هیچگاه خودروهایی که در ایران دچار تغییر میشوند خریداری نکنید.Huh
۱۳۹۰-۱۱-۲۵ ۱۱:۲۶ صبح
 سپاس شده توسط moje tiba ، rezahabibi99
moje tiba آفلاین
مجتبی تیبا سوار از شیراز

اعتبار: 7
سپاس ها 1382
سپاس شده 1278 بار در 326 ارسال
ارسال: #7
والا من از کیفیت 206 sd جدیدا خبر ندارم ولی ماشینه بدی نباید باشه البته برای حداکثر 4 نفر ...ال90 ماشینه خوبیه ولی تا حدودی معزل قطعه داره و کمی قطعاتش گرونه وگرنه برای 5 نفر سرنشین عالیه Smile

[تصویر:  4yqc0mcs3otbitz3or7v_thumb.jpg]
آسمان فرصت پرواز بلندی است

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
۱۳۹۰-۱۱-۲۵ ۱۰:۰۴ عصر
acer آفلاین
کاربر عضو
**

سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 1 ارسال
ارسال: #8
با سلام به دوستان عزيز من حدود 5 ماه است كه تندر 90E2-LP خريداري كردم و پدرم sd V8 داره ولي ترمز هاي هر دو يكي هست ولي فرمان نرم و دنده و فنر بندي تندر يه چيز ديگست خيلي عالي است . من به هردو نمره خيلي خوب ميدم ولي كمي بيشتر تندر 90 ميچربه
۱۳۹۱-۲-۲۳ ۱۱:۵۰ صبح
 سپاس شده توسط masooumi ، rezahabibi99 ، alikhavari
ارسال موضوع  ارسال پاسخ