2016-07-14، 09:15 AM
سلام دوستان... . یک هفته ای بود چراغ مه شکن (جلو) سمت راننده ماشینم سوخته بود و میخواستم عوضش کنم بردم یه برقار گفت کار داره باید ببریم رو چاله الان وقت نمیکنم از اینورم با خوندن کامنت های دوستان گفتم حتما کار سختیه و بیخیال تعویض شدم ، تا اینکه امروز دل رو زدم به دریا و دست به کار شدم که نتیجه و روش کار رو گفتم اینجا بنویسم دوستانی که نیاز داشتن استفاده کنن.
اول از همه باید بگم تعویضش مثل آب خوردنه
مواد لازم: یک عدد لامپ نو (برا من 4ت اب خورد) یک عدد چاقو-پیچ گوشتی 4سو و 2سو-یک زیر انداز(کارتن باشه خوبه
- یکم حوصله.. .
اول از همه فرمون رو میدیم جهت مخالف تا قشنگ پشت سپر دیده بشه، درست پشت سپر سمت گلگیر یک قاب پلاستیکی مشکی رنگ هست که با خار به بدنه سپر متصل شده (چراغ مه شکن داخل این قاب قرار داره) کاری که لازمه انجام بشه اینه دوتا خار کناری و یک خار پایین و دوتا واشر وبست پلاستیکی رو در بیاری تا از پایین قاب ازاد بشه و بعد با دست قاب رو بدی بالا،(خیلی راحت میشه جداش کرد) حالا راحت به چراغ مه شکن دسترسی داری و میتونی لامپش رو عوض کنی. روی هم 15 دقیقه وقت میبره!
اول از همه باید بگم تعویضش مثل آب خوردنه

اول از همه فرمون رو میدیم جهت مخالف تا قشنگ پشت سپر دیده بشه، درست پشت سپر سمت گلگیر یک قاب پلاستیکی مشکی رنگ هست که با خار به بدنه سپر متصل شده (چراغ مه شکن داخل این قاب قرار داره) کاری که لازمه انجام بشه اینه دوتا خار کناری و یک خار پایین و دوتا واشر وبست پلاستیکی رو در بیاری تا از پایین قاب ازاد بشه و بعد با دست قاب رو بدی بالا،(خیلی راحت میشه جداش کرد) حالا راحت به چراغ مه شکن دسترسی داری و میتونی لامپش رو عوض کنی. روی هم 15 دقیقه وقت میبره!