موضوعها: 36
اعتبار:
483
تشکرها : 26460
( 86944 تشکر در 15522 ارسال )
سلام به شما پویای عزیز
وقت بخیر
والا اگه موردی پیدا نشده و نبوده
دوستان مختلف توی فروشگاه ثبت اکانت کردن و درخواستشو پیام کردن
بعد بررسی شده
تامین قطعه های مختلفی با فروشگاه همکاری دارن
پیگیر میشیم اگه اونجا پیام ثبت کنین
مورد بود بهتون اطلاع داده میشه
موارد فروشگاهو در خود فروشگاه ثبت اکانت بفرمایین و پیام بفرمایین
ممنون
موضوعها: 0
اعتبار:
0
تشکرها : 0
( 2 تشکر در 1 ارسال )
من تهران زندگی می کنم و چون تعداد زیادی از آشنایان و اطرافیانم رو دیدم که خودروشون به سرقت رفته تصمیم دارم از ردیاب خودرویی استفاده کنم. اگه کسی استفاده کرده لطفا بگید چه دستگاهی مناسبه و چجوری باید تهیه کنم؟
موضوعها: 36
اعتبار:
483
تشکرها : 26460
( 86944 تشکر در 15522 ارسال )
سلام به شما دوست خوب
وقت بخیر
والا یه دزدگیر خوب خیلی خیلی بازدارنده تر هست . شاید اصلا اشنایان شما دزدگیر نداشته ماشینشون و توی یه محله شب تا صبح ماشینو به امان خدا میذاشتن و میرفتن . خوب مشخصه مشکل ممکنه پیش بیاد.
یه دزدگیر داشته باشه ماشین کسی سراغش نمیره به اون راحتی. و ماشین های بدون هیچی رو ول نمیکنن برن سراغ یه دزدگیر که دست بزنن بهش صدا آژیرش محله رو میذاره رو سرش و ریموت فرد هم آژیر میزنه.
حالا ردیاب برای موقعیت یابی بله مورد بدی نیست . اتفاقا یکی از واردکننده هایی که توی فروشگاه پدال باهاش کار میکردیم یه دستگاهی چند وقت پیش آورده بود کلی امکانات داشت حتی ماشین از مسیری که براش تعیین شده اگه خارج میشد به صاحب یه شماره پیامک میزد . یا کلی امکانات جالب داشت . ولی خوب اون دستگاه هم نیاز به دزدگیر داره.
چون قابلیت های خوب و کامل و بازدارندگی دزدگیر که اصلا دزد رو منصرف میکنه از سمت ماشین رفتن ایتم های خوب خاص دزدگیر هستن.موفق باشین
موضوعها: 0
اعتبار:
0
تشکرها : 6
( 17 تشکر در 11 ارسال )
یک سیستم صوتی خوب با بیس مناسب میخواستم برای تیبا
باند 718 خازن آبی دارم خودم
بقیه ش رو لطفا پیشنهاد بدید دوستان /// هزینه هم زیاد نباشه حداکثر 400 - 500