سلام دوستان وقت بخیر
یکی از دوستان خوبمون این مطلب رو توی تاپیک ثبت نام پرسیده بودن که پاسخشون رو اونجا گذاشتم.
بهتر دیدم چون در ارتباط با بیمه هست و ظاهرا انگاری سایپا الان هم بیمه بدنه میده مجدد و هم گارانتی بدنه و توی توضیحات و تصاویر زیر فرقاشون مشخص هست.
این پستو گفتم اینجا هم بذارم.
که دوستان شرایط بروز رو ببینن.
ممنون
(2015-02-08، 12:22 AM)sheitooonack نوشته است: سلام و شب خوش خدمت همه دوستان مخصوصا آقا نوید گل
یک سوال راجب بیمه بدنه داشتم. موقع گشتن این مطلب رو از یک سایت یک مصرف کننده گذاشته بود به نظر شما ببینید حقیقت داره آقا نوید یا تبلیقات الکیه؟
سلام بله بیمه بدنه خود سایپا انجام میده اما پیشنهاد من به شما گارانتی بدنه هستش نه بیمه بدنه..اونم از طریق خود سایپا.به نمایندگی که ماشین رو خریدید مراجعه کنید حتی اقساطی میتونید مبلغ رو پرداخت کنید اگه تیبا 2 دارید و صفر هستش یعنی از تاریخ فاکتور شدنش نباید یه ماه گذشته باشه مبلغ پونصدو خرده ای میشه که با کسر حدود هفتاد تومن تخفیف صفر بودن میشه حدود پونصد.یکساله میتونی پرداخت کنی قسط اولشم 80تومنه و اقساط بعدی ماهانه پنج تومن کمتر قسط قبلی هست.مزایا اینه که شامل اتش سوزی میشه سرقت درجا داره و همینطور سرقت جزئی.هر گونه خسارت ناشی از تصادف رو شامل میشه و امداد جاده ایش همگونه رایگان هست.اگه ماشینتون تیبا 1 باشه مبلغ دقیقا میشه 560هزار که با کسر هفتاد تومن میشه 480 البته اگه صفر نباشه این تخفیف رو نداره.مزیت دیگه اش اینکه اگه تصادفی خدانکرده رخ بده و مثلا ماشین رودقیقا هر قیمتی خردی خود سایپا ازت میخره و میگه قیمت روز خوردو انقدره مابه اتفاوتش رو بده وماشین صفر تحویل بگیر.یعنی اگه ماشینت مدل 89 هم باشه تصادف کنه ماشین صفر بهت میده و ماشین اوراق شد رو به قیمتی که خریدی برمیداره
چون من میخوام ماشینمو بیمه بدنه هم بکنم و نمیدونم چکار کنم اگه این واقعی باشه شرایط به نظر خوبه
باز شما راهنمایی کنید اگه اطلاعاتی دارین و مثل همیشه منو شرمنده خودتون کنید.
ممنون
سلام به شما دوست خوبم
وقتتونبخیر
البته شاید بهتر بود سوالتون رو داخل تاپیک اصلی تیبا میپرسیدین.
ولی خوب اینجا نیز مشکلی نداره.
عرض کنم ببینین زمان ما سایپا موقع تحویل 1 سال بیمه بدنه رایگان ماشینو کرده بود.
بعدا حذفش کردن.
بعدا 1 2 سال بعد دیگه یه مقطعی بود که بیمه بدنه رو ارائه نمیکردن و فقط گارانتی بدنه ارائه میکردن.
یعنی کسی هم میخو.است بره بخره فقط ایتمی که بود اسمش گارانتی بدنه بود.
البته پوشش هاشم توی سایتشون نوشته بود.
بعضی وقتا پوشش اون کمتر شد از بیمه بدنه اولیه قدیم چند سال قبل.
بعضی وقتا هم پوشش اون عینا برابر شد.
اما الان چون خواستین سایت سایپا یدک رو بررسی کردم.
الان سایپا هم بیمه بدنه میده.
هم گارانتی بدنه.
ببینین همیشه از قدیم گفتم چیزی رو باید قبول کنی که تو سند دستت قید شده.
من سندی که در این رابطه دادن رو براتون میذارم.
بخشی ازین حرفایی که گفتید خوب بود.
ولی اینکه مثلا تصادف کنی ماشینو ازت برداره.
شاید برداره ... ولی اون قیمته که در اینجا حرفی ازش زده نمیشه ...
مطمئنم سایپا جایی نیست که جایی بخوابه که اب زیرشون بره.
همیشه اگه قراره روی چیزی حساب کنید روی چیزی فکر کنید که دقیق قید شده.
الان نگاه کردم سایپا هم بیمه بدنه میفروشه هم گارانتی بدنه.
فرقاشون رو میخواین بدونین چیه؟
در زیر براتون میذارم ...
توضیحی که دادن رو هم میذارم.
توضیح ها اینه.
نه چیز بیشتر.....
من خودم زمانی که سایپا بیمه بدنه میداد (که البته بیمه بدنه ای که میدادن در واقع همین پوشش گارانتی بدنه الانشون بود. اما اون موقع اسمش بیمه بود.احتمالا به خاطر تفاوت خدمات با بیمه اسمشو عوض کردن)
خلاصه بیمه بدنه سایپا رو ترجیح دادم.
اول چون قیمتش مناسب تر بود به بیرون
دوم اینکه برا خودم سال اول مجانی بیمه شده بود و 25 درصد تخفیف داشتم.
سوم اینکه خوبیش اینه سایپا اگه خدای نکرده گذرش بیفته به اینا قطعه بخوای خودشون برات درخواست میزنن. مثل بیمه بیرون نیست که مثلا اگه قطعه نباشه و قطعه بازار 10 برابر قیمتش باشه بگن پول شرکتیشو میدیم و شرکتیشم نباشه .
دیگه اینکه فرانشیز نداشت .
ازین نظر سایپا بیمه کردم.
البته خوبی بیمه های بیرون اینه که سابقش قابل انتقاله ولی اینجا مال ماشینه.
دوم اینکه اگه یکی پوشش های خیلی کامل خواست اونجا میتونه خیلی پوشش های مکمل جدا بخره.
ولی خوب البته با اونا قیمتش خیلی بالا میره.
در کل این توضیحات زیر رو ببینید.
دستتون میاد که این 2 تا بیمه بدنه و گارانتی بدنه سایپا فرقاشون چیه ...
موفق باشید.
نقل قول: مزاياي گارانتي بدنه:
خدمت نوين گارانتي بدنه بر اساس تجربه موفق كارت طلايي و در حوزه خدمات بازسازي خودروهاي آسيب ديده در تصادفات و پوشش سرقت هاي احتمالي خودرو طراحي گرديده است. در اين خدمت :
در بازسازي خودرو ها هيچگونه فرانشيزي براي مشتري منظور نخواهد شد و تمامي هزينه ها بر عهده شركت مي باشد.
جزئي ترين خسارتها تحت پوشش قرار خواهند گرفت و سقف پرداخت قيمت روز خودرو خواهد بود.
بازسازي خودرو در نمايندگي هاي مجاز گروه خودرو سازي سايپا درسراسر كشور و با استفاده از افراد آموزش ديده و قطعات مورد تاييد شركت صورت مي پذيرد.
فرآيند بازسازي خودرو تحت نظر كارشناسان ناظر صورت مي پذيرد.
تعدد تصادفات هيچ گونه اختلالي در پرداخت خسارت (تا مجموع قيمت خودرو) ايجاد نمي نمايد.
خودرو تحت پوشش سرقت درجا بوده و كليه قطعات خودرو تا سقف قيمت خودرو مشمول اين تعهد مي گردد.
كيفيت بالا و قيمت پايين سرويس گارانتي بدنه آن را از ساير رقبا متمايز نموده است.
----------------------------------------
بيمه بدنه
خدمات بيمه بدنه بر اساس شرايط عمومي بيمه نامه بدنه اتومبيل ارائه مي گردد و تنها شامل خطرات اصلي مي باشد .
شرایط عمومی بیمه نامه بدنه
معرفي مزاياي بسته هاي بيمه بدنه ( اعتبار تا 93/12)
اما اینم 2 تصویر که در فایل تفاوت پوشش هاشون گویا مشخص میکنه قضیه چیه.
توضیحات بالا رو از سایتشون برداشتم.
این مطلبو هم میذارم.تا دقیق دیگه متوجه بشید قضیه چیه.